Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Riba s povrćem

Riba s povrćem

Riba s povrćem
  • Objavljeno: Petak, 15.02.2013.
  • Broj pregleda: 3.233
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Zdrav i lagan obrok.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Nasjeckajte tikvice, luk, rajčice i masline, i pospite jednom žlicom ulja. Ribu premažite žlicom maslinovog ulja i stavite na povrće. Pecite u pećnici 25 do 30 minuta.

Nasjeckajte češnjak i dodajte sok od limuna, senf i preostalo ulje. Sve dobro izmiješajte i napravite preljev.

Podijelite kuhano povrće na tanjure i na vrh stavite komad ribe. Pospite ribu preljevom i peršinom, i poslužite.

Komentari

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti