Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Evine kapi - dodaci prehrani

Opis
Evine kapi - dodaci prehrani

Evine kapi sadrže etanolnu iscrpinu ploda konopljike (Agni casti fructus).

Konopljika je mediteranska biljka čiji plod sadrži iridoidne glikozide (agnozid i aukubin), flavonoide (kasticin), gorke tvari, eterično ulje i masno ulje. Konopljika djeluje na hipofizu na način da smanjuje lučenje hormona prolaktina te utječe na uspostavljanje ravnoteže između estrogena i progesterona. Zbog toga je izuzetno korisna kod poremećaja menstruacije i predmenstrualnih tegoba uzrokovanih disbalansom hormona.

Čuvati u zatvorenoj ambalaži pri temperaturi do 25 °C, izvan dohvata djece.

Neto količina: 30ml

Primjena

Evine kapi se preporučuju:

  • kod sinptoma PMS-a (opća razdražljivost, bol u prsima, kožni problemi, glavobolje, promjene raspoloženja...)
  • kao pomoć pri regulaciji nepravilnog menstrualnog ciklusa (oligomenoreja, polimenoreja, amenoreja uzrokovane povećanim lučenjem prolaktina)
Doziranje

Način pripreme Evine kapi: 40 kapi ujutro uz malo vode, najmanje 3 mjeseca bez prekid.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci