Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

SteSweet stevia Light+I, 100 g

Opis
SteSweet stevia Light+I, 100 g

SteSweet stevia Light+I sadrži najčišći rebaudiozid (97%+) pomiješan s inulinom, biljnim vlaknima. Light+I sastoji se od slatkog praha u granulama pogodnog za sve vrste primjena.

Proizvod čuvati na suhom i hladnom mjestu i koristiti štedljivo.

Primjena

SteSweet stevia Light+I je stevia prirodni zaslađviač s 0% kalorija i 0% glikemijskim indeksom. 12 je puta slađi od šećera.

Inulin je prirodni prebiotik, neprobavljivi ugljikohidrat koji služi kao hrana „dobrim” bakterijama u debelom crijevu. Ako \"dobre\" bakterije nahranimo prebioticima one će rasti bolje i biti će aktivnije u borbi protiv „loših” bakterija.

Korištenje inulina stimulira probavu, smanjuje opstipaciju (zatvor), povoljno utječe na razinu kolesterola i triglicerida u krvi, snižava razinu lošeg LDL kolesterola, lagano snižava povišeni krvni tlak i šećer u krvi, pospješuje apsorpciju hranjivih sastojaka i proizvodnju vitamina B skupine, preventivno djeluje protiv raka debelog crijeva i dijabetesa Tip II.

Što su dodaci prehrani?

Dodaci prehrani su proizvodi koji se sastoje od jedne ili više esencijalnih hranjivih tvari kao što su vitamini, mineralne tvari, ljekovite trave, biljne tvari, aminokiseline, te koncentrati, metaboliti, sastojci i ekstrakti tih tvari.

Na tržištu su prisutni u mnogim oblicima kao što su tablete, kapsule, prahovi, gelovi i tekućine.

Sponzorski članci