Rezanci s puretinom i mahunama u hoisin umaku
 
    Nakon napornog radnog dana, počastite se ovom ukusnom i egzotičnom večerom.
            
            
                
                    Vrijeme pripreme: 25 min
                
                
                
                    Težina recepta:
                    
            
            - 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 100g ramen rezanaca (može i tjestenina po želji)
- 100g prepolovljenih mahuna
- 3 žlice hoisin umaka
- sok od 1 limete
- 1 žlica čili umaka
- 1 žlica biljnog ulja
- 250g mljevenog purećeg mesa
- 2 nasjeckana češnja češnjaka
- 6 nasjecanih stabljika mladog luka
Priprema
Skuhajte rezance prema uputama i zadnje 2 minute dodajte mahune. Ocijedite i stavite na stranu. U maloj zdjeli pomiješajte hoisin umak, sok limete i čili umak. U woku ili tavi zagrijte ulje i prepržite meso. Dodajte češnjak i pržite još minutu.
Umiješajte mješavinu hoisin umaka i kuhajte dok smjesa ne postane ljepljiva. Umiješajte rezance, mahune i pola mladog luka. Prije posluživanja, pospite rezance s preostalim mladim lukom.
        Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica    
     Provjerite
    Provjerite
Vezani recepti
- 
                
- 
                Jela od tjestenineTjestenina s puretinom i feta sirom35 min12345
- 
                Jela od tjestenineZapečena tjestenina s piletinom40 min12345
- 
                Jela od tjestenineTjestenina s piletinom i gljivama20 min12345
- 
                Jela od tjestenineTjestenina sa šunkom i pelatima5 min12345
- 
                Jela od tjestenineTjestenina s pancetom i graškom35 min12345
Popularni recepti
- 
                Napitci
- 
                DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
- 
                DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
- 
                DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
- 
                Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
- 
                Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
 
     
     
     
     
     
    