Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Dijeta obilnog doručka

Dijeta obilnog doručka

Dijeta obilnog doručka
  • Objavljeno: Srijeda, 18.11.2015.
  • Broj pregleda: 38.306
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

O dijeti

Baza ove dijete je: jedite doručak kao kralj, ručak kao princ i večeru kao prosjak.

U ovoj dijeti se sve vrti oko toga kada jedete, a ne što jedete. Dijeta je opisana u knjizi The Big Breakfast Diet, autora Daniela Jakubowicza. On tvrdi da doručak od 610 do 850 kalorija prije 9 ujutro, raspali vaš metabolizam i iskorištava prednosti vašeg organizma. Ovaj ritam utječe na hormone, te na to kako vaše tijelo koristi ugljikohidrate i proteine kao gorivo, i koliko efektivno sagorijeva masne naslage.

Na ovoj dijeti možete jesti koju god hranu želite. Sladoled, pizzu, krafne, sve je to u redu za doručak sve dok to jedete zajedno s hranom bogatom proteinima i vlaknima. Ako slijedite plan, mogli bi izgubiti do 11 kilograma u 30 dana.

Kada jedete pravu hranu u pravo vrijeme, ubrzavate metabolizam, zadovoljavate svoje potrebe prije nego se pojave i kao rezultat, gubite kilograme.

Na ovom turbo planu unosite 600 kalorija za doručak i još 600 podijeljeno između ručka i večere. Opuštena i vegetarijanska opcija također su navede u knjizi.

Odaberi dijete za usporedbu, možeš odabrati najmanje dvije dijete.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za detoksikaciju

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari