Vi, na dijeti

Vi, na dijeti

Vi, na dijeti
  • Objavljeno: Srijeda, 18.04.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

O dijeti

Ova knjiga nudi mnogo informacija koje većina knjiga na tržištu ne nudi. Na primjer, informacije kako tijelo reagira na to što jedete, kako tijelo pohranjuje različite vrste masnog tkiva, kako hormoni utječu na apetiti i kako tijelo zapravo probavlja hranu.

Ako slijedite program Vi, na dijeti, autor tvrdi da ćete izgubiti do 5 centimetara u struku. Program koji vodi do ovog cilja je u svom pristupu jako jednostavan i mnogo manje ekstreman nego što je većina kratkih dijeta.

Plan prehrane koji čini srž ove knjige je zapravo dvotjedni program koji je zapravo samo jednotjedni program. Morate ponoviti iste upute iz prvog tjedna i u drugom. Samo rotirate sva jela tako da dobijete osjećaj raznovrsnosti.

Svaki dan jedete doručak, ručak, i večeru s laganim međuobrokom između, sve skupa 5 obroka. Možete izabrati iste obroke za doručak i ručak i jedete različitu večeru svaki dan. Morate se riješiti svih namirnica koje sadrže jednostavne šećere, zasićene masnoće, trans masnoće i brašno.

Preporučaju se tipične rutinske vježbe poput 30 minuta hodanja i istezanja 3 do 5 minuta dnevno. Također se svaki drugi dan traži tjelovježba cijelog tijela od 20 minuta kako bi ojačali mišiće.

Nakon dvotjednog programa, nudi vam se mogućnost praćenja programa koliko god žele.

Knjiga je pisana tako da ju je lako razumjeti i mnogi misle da je vrlo korisna.

Odaberi dijete za usporedbu, možeš odabrati najmanje dvije dijete.

Vitashop
Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Vitashop