Jedite ovo, a ne ono dijeta

Jedite ovo, a ne ono dijeta

Jedite ovo, a ne ono dijeta
  • Objavljeno: Srijeda, 18.04.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

O dijeti

Jedite ovo, a ne ono dijeta nije tradicionalna dijeta, nego brojanje kalorija. Mnogi ljudi nemaju pojma o brojanju kalorija, obično pogađaju i onda vrlo često podcijene kalorije. Autor daje obećanje da ćete izgubiti kilograme ako budite pametnije birali hranu.

Ova knjiga Eat This, Not That je vrlo korisno izdanje koje možete svugdje nositi. Puna je izračuna kalorija, masti, šećera, ugljikohidrata i natrija, kako bi lakše izabrali zdraviju hranu.

Ništa nije važnije od kalorija, jer one izazivaju probleme sa zdravljem i pretilost pa se zbog toga i broje.

Knjiga je pisana na vrlo jednostavan način, s jedne strane imate hranu koju trebate jesti, a na suprotnoj strani je hrana koju ne bi trebali jesti. Većina hrane je tipična hrana koja se nudi u restoranima brze hrane, jednostavnim lancima restorana i supermarketima.

Knjiga nudi i kratke savjete kako otkriti najbolje izbore u nekom restoranu. Svaka strana sadrži savjete pune korisnih informacija. Jela s jako puno masnoća i kalorija su nazvana "oružjem masovnog uništenja". Autori također prigovaraju određenim restoranima jer ne daju važne nutricionističke savjete.

Odaberi dijete za usporedbu, možeš odabrati najmanje dvije dijete.

Vitashop
Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Vitashop