Ultimativna New York dijeta

Ultimativna New York dijeta

Ultimativna New York dijeta
  • Objavljeno: Nedjelja, 02.04.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

O dijeti

Ultimativna New York dijeta nije samo za stanovnike New Yorka nego i za sve ljude koji žele izgubiti kilograme i zadržati rezultate. Autor dijete Davit Krisch (osobni trener mnogih zvijezda uključujući i Heidi Klum) koristi program od tri faze kako bi povećali unos hranjivih sastojaka, ostavili se hamburgera i poboljšali metabolizam i, usput, vidjeli rezultate.

Srž plana prehrane je zabrana nekih vrsta hrane. Autor prezentira A, B, C, D i E listu hrane koju nećete jesti u svakoj od tri faza (alkohol, kruh, ugljikohidrati...) i hrpu lista hrane koju ćete jesti u svakoj od faza. Obroci su bogati proteinima, vitaminima i biljem. Vježbanje od 10 minuta, bilo kakvo i bilo gdje je obavezno. S unosom manje od 1000 kalorija, jasno je kako ćete vidjeti rezultate tijekom dva tjedna.

Autor potiče fizičku aktivnost i daje poseban plan vježbanja čak i za osobe s najmanje vremena.

Ali uz velike zabrane i naglašavanje nekih dodataka prehrani, ova dijeta bi mogla biti neuspješna. Tijekom sve tri faze unosite manje od 1000 kalorija. I liste zabranjene hrane mogle bi biti zastrašujuće. Zapravo, mnogi bi mogli napustiti plan puno prije nego što dođu do faze" životnog stila".

Ako izbacite savjete vezane uz dodatke prehrani, njegovi savjeti vezani uz povrće bogato vlaknima, niskomasno meso, kontrolu porcija i fizičku aktivnost su solidni. Također, nudi odlične savjete za vježbanje za one koji žive ubrzanim tempom.

Odaberi dijete za usporedbu, možeš odabrati najmanje dvije dijete.

Vitashop
Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za detoksikaciju

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Vitashop