Bezglutenski čokoladni raj

Za sve ljubitelje čokolade.
Vrijeme pripreme: 1:20h
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 5 jaja
- 320dag šećera
- 30dag čokolade za kuhanje
- 1 šalica džema od višnje
- 300ml slatkog vrhnja za šlag
Priprema
Zagrijte pećnicu na 180°C. Pomiješajte jaja i šećer i miksajte 10 minuta. Rastopite čokoladu za kuhanje i dodajte u smjesu s jajima i šećerom, miješajte dok smjesa ne postane kompaktna.
Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Smjesu ravnomjernno izlijte i pecite 40 minuta. Izvadite iz pećnice i pustite da se ohladi, a potom premažite džemom od višnje.
Šlag napravite prema uputama na pakiranju, a potom kolač obilato premažite šlagom i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
DesertiČokoladni kokos kolačići bez šećera i glutena30 min12345
-
DesertiČokoladna bomba5 h12345
-
DesertiBrownies s višnjama50 min12345
-
DesertiBajadera15 min12345
-
DesertiŠvedski čokoladni kolač45 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345