Bezglutenski čokoladni raj
 
    Za sve ljubitelje čokolade.
            
            
                
                    Vrijeme pripreme: 1:20h
                
                
                
                    Težina recepta:
                    
            
            - 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 5 jaja
- 320dag šećera
- 30dag čokolade za kuhanje
- 1 šalica džema od višnje
- 300ml slatkog vrhnja za šlag
Priprema
Zagrijte pećnicu na 180°C. Pomiješajte jaja i šećer i miksajte 10 minuta. Rastopite čokoladu za kuhanje i dodajte u smjesu s jajima i šećerom, miješajte dok smjesa ne postane kompaktna.
Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Smjesu ravnomjernno izlijte i pecite 40 minuta. Izvadite iz pećnice i pustite da se ohladi, a potom premažite džemom od višnje.
Šlag napravite prema uputama na pakiranju, a potom kolač obilato premažite šlagom i poslužite.
        Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica    
     Provjerite
    Provjerite
Vezani recepti
- 
                
- 
                DesertiČokoladni kokos kolačići bez šećera i glutena30 min12345
- 
                DesertiČokoladna bomba5 h12345
- 
                DesertiBrownies s višnjama50 min12345
- 
                DesertiBajadera15 min12345
- 
                DesertiŠvedski čokoladni kolač45 min12345
Popularni recepti
- 
                Napitci
- 
                DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
- 
                DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
- 
                DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
- 
                Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
- 
                Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
 
     
     
     
     
     
    