Čokoladni kolač bez brašna
Nevjerojatno dobar desert!
Vrijeme pripreme: 1 h
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 6 jaja
- 100g bijelog šećera
- 100g smeđeg šećera
- 300g grubo nasjeckane tamne čokolade
- 2 žlice espresso kave u prahu
Priprema
Zgrijte pećnicu na 180°C. Namastite i pobrašnite kalup za pečenje promjera 27 cm. Rastopite čokoladu na pari.
Miksajte jaja i šećer oko 5 min dok ne dobijete svjetlu i kremastu smjesu. Konstantno miješajte i dodajte rastopljenu čokoladu. Dodajte kavu i miksajte još 2 minute.
Prebacite tijesto u pripremljen kalup za pečenje i stavite u pećnicu. Pecite 25 minuta.
Izvadite iz pećnice i ostavite da se u potpunosti ohladi. Malo će potonuti u sredini.
Pospite šećerom u prahu i poslužite sa svježim voćem.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
DesertiŠvedski čokoladni kolač45 min12345
-
DesertiČokoladna mousse torta s trešnjama3 h12345
-
DesertiTorta od čokolade i naranče1:30h12345
-
DesertiCheesecake sa čokoladom i kavom2:30h12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti