Pereci umočeni u bijelu čokoladu
Oduševite prijatelje ovim slatkim perecima!
Vrijeme pripreme: 1 h
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
-
Sastojci
- 200 g bijele čokolade
- vrećica pereca
- 50 g ukrasnih mrvica u boji
Priprema
Rastopiti bijelu čokoladu na način da imate čokoladu u malom lončiću koju neprestano miješate, dok je taj lončić na drugom većem lončiću u kojem vrije voda.
Umočite perece do pola u bijelu čokoladu, ali tako da čokolada u potpunosti pokrije polovicu pereca. Zatim, dok je još vruća čokolada, zarolajte perece u ukrasne mrvice u boji, naravno ako to želite, te ih odložite na voštani papir.
Nastavite postupak sve dok se sva bijela čokolada ne potroši. Stavite ih u hladnjak na 15 minuta da otvrdne čokolada.
Napomena: Najbolje ih je čuvati u plastičnim posudama koje se mogu hermetički zatvoriti.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
DesertiKolač od banane, oraha i čokolade1:20h12345
-
DesertiŠvedski čokoladni kolač45 min12345
-
DesertiČokoladne chia kocke35 min12345
-
DesertiLava cake za obožavatelje slatkog25 min12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti