Pereci umočeni u bijelu čokoladu

Pereci umočeni u bijelu čokoladu

Pereci umočeni u bijelu čokoladu
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Oduševite prijatelje ovim slatkim perecima!
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • Sastojci

  • 200 g bijele čokolade
  • vrećica pereca
  • 50 g ukrasnih mrvica u boji

Priprema

Rastopiti bijelu čokoladu na način da imate čokoladu u malom lončiću koju neprestano miješate, dok je taj lončić na drugom većem lončiću u kojem vrije voda.

Umočite perece do pola u bijelu čokoladu, ali tako da čokolada u potpunosti pokrije polovicu pereca. Zatim, dok je još vruća čokolada, zarolajte perece u ukrasne mrvice u boji, naravno ako to želite, te ih odložite na voštani papir.

Nastavite postupak sve dok se sva bijela čokolada ne potroši. Stavite ih u hladnjak na 15 minuta da otvrdne čokolada.

Napomena: Najbolje ih je čuvati u plastičnim posudama koje se mogu hermetički zatvoriti.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti