Topli vafli

Topli vafli

Topli vafli
  • Objavljeno: Utorak, 30.07.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Za doručak ili desert, tople vafle poslužite uz svježe voće i med.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 125 g maslaca
  • 75 g šećera
  • prstohvat soli
  • 1 vanilin šećer
  • 4 jaja
  • 120 ml mlaćenice
  • 250 g pšeničnog brašna
  • 2 žličice praška za pecivo

Priprema

U rastopljeni maslac dodajte šećer, prstohvat soli i vanilin šećer. Sve dobro izmiješajte i dodajte jedno po jedno jaje. Umiješajte brašno i prašak za pecivo. Ulijte mlaćenicu i miješajte dok ne dobijete glatku smjesu.

Vafle ispecite u pekaču za vafle. Poslužite uz svježe voće, med ili čokoladu.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti