Biftek i njoki od špinata s umakom od sira i tartufa

Ako stalno jedete isto, ovo je odlična promjena.
Vrijeme pripreme: 45 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
Sastojci
180 g bifteka
Priprema
Biftek oblikovati i marinirati u maslinovom ulju i ružmarinu. Mariniranog peći u zagrijanoj pećnici oko 15 min. Od dijela brašna i maslaca, te soli napraviti lisnato tijesto, pa pustiti da odstoji. Krumpir skuhati u kori, oguliti, propasti i uz dodatak kuhanog špinata, dijela brašna i jaja napraviti njoke, koji se kuhaju u slanoj kipućoj vodi dok ne isplivaju na površinu. Topljene sireve lagano otopiti, podliti s malo umaka od pečenja i zaokružiti naribanim crnim tartufima. Kod serviranja na tanjur, prvo stavite kuhane njoke sortirane na maslinovom ulju, zatim oblikovani komad bifteka. Ukrasiti trakicom lisnatog tijesta. Obogatiti umakom od topljenih sireva i tartufa.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od mesaPiletina punjena špinatom i sirom1:20h12345
-
Jela od mesaZarolana piletina na grčki način50 min12345
-
Jela od mesaFrittata sa šunkom, gljivama i špinatom10 min12345
-
Jela od mesaFjorentinska piletina25 min12345
-
Jela od mesaPljeskavice od špinata, puretine i feta sira40 min12345
Popularni recepti
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345