Goveđi gulaš

Goveđi gulaš

Goveđi gulaš
  • Objavljeno: Petak, 21.09.2012.
  • Broj pregleda: 3.661
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusan goveđi gulaš za hladnije dane.
Vrijeme pripreme: 2 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 3 žlice ulja
  • 800g govedine
  • 1 ½ crvena paprika
  • 1 luk srednje veličine
  • 1 konzerva pelata
  • 2 - 3 krumpira
  • ½ žlice slatke paprike
  • ½ žličice čilija
  • 1 žličica kumina
  • 1 žličica šećera

Priprema

Izrežite govedinu i povrće na kockice.

Govedinu stavite na zagrijano ulje i pirjajte na laganoj vatri dok sva voda iz mesa ne ispari. Dodajte luk i papriku. Miješajte nekoliko minuta dok luk ne omekša. Dodajte slatku papriku, kumin, čili i pelate. Sve dobro izmiješajte.

Dodajte vodu, ali samo onoliko koliko vam je potrebno da pokrije sastojke, i pustite da kuha oko 30 minuta.

Dodajte krumpir, šećer, sol i papar. Kuhajte još 30 minuta do sat vremena, ili dok meso i krumpir ne omekšaju.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Blagdanska kuharica

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti