Goveđi odrezak s lubenicom

Goveđi odrezak s lubenicom

Goveđi odrezak s lubenicom
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 31.07.2017.
  • Broj pregleda: 199
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Neobična kombinacija koja će vas odmah osvojiti!
Vrijeme pripreme: 35 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1 žličica smeđeg šećera
  • 1 žličica češnjaka u prahu
  • 1 žličica čili praha
  • 700 g goveđeg odreska
  • 2 žlice aceta balsamica
  • 1/4 šalice ekstra djevičanskog maslinovog ulja
  • sol
  • papar
  • 4  šalice rukole
  • 1/4 šalice nasjeckanog crvenog luka
  • 1 šalica prepečenca izrezanog na kockice
  • 2 šalice narezane lubenice
  • 1/2 šalice fete

Priprema

U maloj zdjeli pomiješajte smeđi šećer, češnjak u prahu i čili. Prekrijte cijeli odrezak mješavinom začina.

Pecite odrezak na 5 minuta na svakoj strani.

U međuvremenu, pomiješajte ocat, maslinovo ulje, sol i papar. Dodajte rukolu, luk, prepečenac i lubenicu.

Izrežite meso i dodajte salatu. Pospite fetom i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Blagdanska kuharica

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti