Marinirani janjeći kotleti

Ukusna i sočna janjetina koju možete poslužiti uz kuhano povrće.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 janjeća kotleta
- 1 žličica mljevenog kumina
- 1 žličica slatke paprike
- 1 žličica korijandera
- 1 žlica soka od limuna
- 1 1/2 žličica morske soli
- 1 žlica koncentrata rajčice
- 2 žlice maslinovog ulja
- malo papra
Priprema
Pomiješajte začine, sol, papar, maslinovo ulje i rajčicu. Utrljajte smjesu po janjećim kotletima. Marinirajte ih najmanje 20 minuta na sobnoj temperaturi.
Zagrijte veliku tavu ili roštilj i pecite kotlete 2 minute sa svake strane, pa još 2 minute sa svake strane.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od mesaJanjeće pljeskavice punjene kozjim sirom1 h12345
-
Jela od mesaLjute pljeskavice od janjetine45 min12345
-
Jela od mesaPileći ražnjići u marinadi od meda45 min12345
-
Jela od mesaPiletina s roštilja u marinadi od meda1:25h12345
-
Jela od mesaSvinjski odresci u limunskoj marinadi35 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345