Piletina s roštilja u marinadi od meda

Piletina s roštilja u marinadi od meda

Piletina s roštilja u marinadi od meda
  • Objavljeno: Utorak, 10.05.2016.
  • Broj pregleda: 980
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Okus piletine je dodatno obogaćen sokom od limuna.
Vrijeme pripreme: 1:25h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 4 fileta pilećih prsa
  • 1/3 šalice maslinovog ulja
  • sok od 2 limuna
  • 4 žlice meda
  • 1 žličica češnjaka u prahu
  • 1 žličica soli
  • 1/4 žličice papra

Priprema

Pomiješajte ulje, med, češnjak, sol, sok od limuna i papar. Piletinu stavite u duboki tanjur i prelijte marinadom. Pustite da stoji u hladnjaku oko sat vremena.

Zagrijte roštilj i pecite piletinu 5 do 7 minuta sa svake strane. Dok se piletina peče stavite preostalu marinadu u lončić i kuhajte na laganoj vatri 5 do 6 minuta. Uklonite piletinu s roštilja, prelijte umakom i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Blagdanska kuharica

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti