Marinirani janjeći kotleti

Marinirani janjeći kotleti

Marinirani janjeći kotleti
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 3.388
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusna i sočna janjetina koju možete poslužiti uz kuhano povrće.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2 janjeća kotleta
  • 1 žličica mljevenog kumina
  • 1 žličica slatke paprike
  • 1 žličica korijandera
  • 1 žlica soka od limuna
  • 1 1/2 žličica morske soli
  • 1 žlica koncentrata rajčice
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • malo papra

Priprema

Pomiješajte začine, sol, papar, maslinovo ulje i rajčicu. Utrljajte smjesu po janjećim kotletima. Marinirajte ih najmanje 20 minuta na sobnoj temperaturi.

Zagrijte veliku tavu ili roštilj i pecite kotlete 2 minute sa svake strane, pa još 2 minute sa svake strane.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Blagdanska kuharica

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti