Omlet s patlidžanima

Sočan, mekan i mirisan.
Vrijeme pripreme: 45 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 jaja
- 1 šalica nasjeckanog patlidžana
- 1 žlica maslinovog ulja
- sol
Priprema
Zagrijte ulje u tavi. Pomiješajte jaja i patlidžan. Posolite i popaprite po želji. Izlijte smjesu u tavu i pustite da se zapeče s jedne strane. Pažljivo podižite rubove kako bi se i ostatak smjese mogao zapeći. Okrenite na drugu stranu, pecite 1 minutu, uklonite s vatre i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od mesaFrittata sa šunkom, gljivama i špinatom10 min12345
-
Jela od mesaOmlet s piletinom i kozjim sirom10 min12345
-
Jela od mesaOmlet sa sirom i špinatom15 min12345
-
Jela od mesaKajgana s tikvicama i slaninom15 min12345
-
Jela od mesa
Popularni recepti
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345