Pačetina s ananasom u woku
Pačetina i ananas slasna su kombinacija!
Vrijeme pripreme: 1 h
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
Sastojci
- 3 velike žlice biljnog ulja
- 1 mali crveni luk, tanko nariban
- 3 šnite svježeg korijena đumbira, tanko naribanog
- 1 mladi luk, tanko nariban
- 1 mala mrkva, tanko naribana
- 200 g skuhanog pačjeg mesa, narezanog na trakice
- 100 g konzerviranog ananasa, narezanog na sitno, sačuvajte 2 velike žlice soka
- ½ čajne žličice soli
- 1 velika žlica octa od riže
- 1 čajna žličica kukuruznog brašna pomiješana s 1 ½ čajnom žličicom vode
Priprema
Zagrijte ulje u woku ili velikoj i dubokoj tavi. Dodajte luk i pržite miješajući dok ne bude proziran. Dodajte đumbir, mladi luk i mrkvu i još pržite miješajući na minutu.
U wok dodajte pačetinu, ananas, sol, ocat i sok od ananasa. Miješajte dok se smjesa dobro ne pomiješa. Dodajte mješavinu kukuruznog brašna i miješajte na 1-2 minute dok se umak ne zgusne.
Poslužite vruće.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela od mesaPiletina u limeti i avokadu3:20h12345
-
Jela od mesaSvinjski ražnjići s ananasom i riža s grahom20 min12345
-
Jela od mesaPikantna salata od piletine i ananasa10 min12345
-
Jela od mesaPileće tortilje s umakom od ananasa20 min12345
-
Jela od mesaRažnjići od piletine, ananasa i paprike35 min12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti