Piletina u limeti i avokadu

Piletina u limeti i avokadu

Piletina u limeti i avokadu
  • Objavljeno: Četvrtak, 27.07.2017.
  • Broj pregleda: 705
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Isplati se probati!
Vrijeme pripreme: 3:20h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • sok od 4 limete
  • 1/4 šalice ekstra djevičanskog maslinovog ulja
  • 1/4 šalice nasjeckanog korijandera + 1 žlica korijandera
  • 2 žličice meda
  • sol
  • 1 kg pilećih prsa bez kože
  • 2 šalice nasjeckanog ananasa
  • 1 avokado izrezan na kockice
  • 1/4 nasjeckanog luka
  • papar

Priprema

Za marinadu pomiješajte sok od 3 limete, maslinovo ulje, korijander, med i sol. Dodajte piletinu i stavite u hladnjak na 3 sata.

Pecite piletinu 8 minuta sa svake strane.

U međuvremenu, promiješajte ananas, avokado, luk, preostali sok od limete i korijander. Začinite solju i paprom.

Stavite žlicu salse preko piletine i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Blagdanska kuharica

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti