Pileći zabatci sa češnjakom i sezamom

Ukusno i jako sočno.
Vrijeme pripreme: 35 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 1kg pilećih zabataka
- 1 žlica sezamovog ulja
- 1 žličica papra
- 4 nasjeckana češnja češnjaka
Priprema
Pomiješajte sve sastojke i premažite piletinu. Pustite da stoji oko 15 minuta. Zagrijte tavu, stavite zabatke i pecite ih oko 10 minuta sa svake strane.
Uklonite s vatre i pustite da stoji oko 10 minuta prije posluživanja.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Jela od mesaKelj varivo s piletinom i ružmarinom1 h12345
-
Jela od mesaZapečene tortilje s piletinom45 min12345
-
Jela od mesaPileći ražnjići u marinadi od meda45 min12345
-
Jela od mesaPiletina punjena špinatom i sirom1:20h12345
Popularni recepti
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345