Piletina na španjolski
Uživajte u ovom jednostavnom i ukusnom jelu.
Vrijeme pripreme: 1 h
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 8 pilećih bataka
- 3 tanko narezana luka
- 2 žličice paprike
- korica i sok 1 limuna
- 2 žlice grubo nasjeckanog peršina
- 150ml pilećeg temeljca
- 1 žlica maslinovog ulja
Priprema
Zagrijte pećnicu na 190°C. Stavite sve sastojke u veliku, vatrostalnu posudu. Promiješajte i začinite po želji.
Pecite 45 minuta. Nakon 20 minuta dobro izmiješajte i vratite u pećnicu. Poslužite uz rižu.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela od mesaPiletina punjena špinatom i sirom1:20h12345
-
Jela od mesaSalata od piletine i breskve30 min12345
-
Jela od mesaZarolana piletina na grčki način50 min12345
-
Jela od mesaPržena piletina s brokulom i smeđom riža30 min12345
-
Jela od mesaPileća prsa s gljivama45 min12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti