Piletina sa špinatom

Piletina sa špinatom

Piletina sa špinatom
  • Objavljeno: Petak, 15.02.2013.
  • Broj pregleda: 6.739
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Brz i jednostavan ručak.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2 češnja češnjaka
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 125ml soka od limete
  • 4 x 180g pilećih prsa bez kože
  • 600 g špinata
  • 1/3 šalice grožđica
  • 1/2 žličice cimeta

Priprema

Sitno nasjeckajte češnjak i pospite s malo morske soli. Dodajte ulje, 80ml soka limete i dobro promiješajte . Stavite piletinu u marinadu, poklopite i držite u hladnjaku 15 do 20 minuta.

Zagrijte ulje i pecite piletinu za oko 5 minuta sa svake strane.

U međuvremenu, skuhajte špinat. Ocijedite ga i pospite grožđicama, cimetom i preostalim sokom od limete.

Začinite solju i paprom, i poslužite piletinu na špinatu.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Blagdanska kuharica

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti