Piletina u ružmarinu

Ružmarin je jako dobar izvor željeza i mangana.
Vrijeme pripreme: 35 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 8 pilećih zabataka bez kožice
- 3 nasjeckane paprike babure
- 2 žlice ekstra djevičanskog maslinvoog ulja
- 1 žlica nasjeckanog ružmarina
- sol
- papar
Priprema
Piletinu posolite i popaprite. Zagrijte ulje u tavi i dodajte piletinu u paprike. Poklopite i pecite 5 do 7 minuta.
Uklonite poklopac, piletinu okrenite na drugu stranu i pospite s 1/2 žlice ružarina. Poklopite i nastavite peći 3 do 5 minuta. Uklonite s vatre i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od mesaKelj varivo s piletinom i ružmarinom1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u korici od oraha i ružmarina40 min12345
-
Jela od mesaPileći ražnjići sa ružmarinom40 min12345
-
Jela od mesaPiletina s ružmarinom45 min12345
-
Jela od mesaPiletina s orasima i ružmarinom35 min12345
Popularni recepti
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345