Rajčice punjene piletinom i bosiljkom
Rajčice su odličan izvor likopena.
Vrijeme pripreme: 1:20h
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 500g mljevene piletine
- 1 žlica nasjeckanog peršina
- 1/2 žličice origana
- prstohvat papra
- 3 žlice maslinovog ulja
- 15 rajčica srednje veličine
Priprema
Zagrijte pećnicu na 200°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.
Odrežite vrh rajčica, izdubite unutrašnjost i izdubljeni dio stavite u zdjelu. Dodajte preostale sastojke i dobro promiješajte.
Rajčice ravnomjerno napunite i stavite na lim za pečenje. pecite oko 50 minuta.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela od mesaZapečena pileća prsa sa češnjakom i bosiljkom45 min12345
-
Jela od mesaSalata od piletine i breskve30 min12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Jela od mesaPiletina s roštilja u marinadi od meda1:25h12345
-
Jela od mesaPiletina sa šarenim povrćem45 min12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti