Svinjski kotleti s limunom i češnjakom
    Češnjak ima moćno antikancerogeno djelovanje.
            
            
                
                    Vrijeme pripreme: 1 h
                
                
                
                    Težina recepta:
                    
            
            - 1
 - 2
 - 3
 - 4
 - 5
 
Sastojci
- 4 svinjska kotleta
 - sok od 1 limuna
 - 1 naribani češanj češnjaka
 - 3 žlice maslinovog ulja
 - sol
 - papar
 
Priprema
Pomiješajte limun, češnjak i 1 žlicu maslinovog ulja. Premažite svinjske kotlete marinadom, posolite i popaprite. Pokrijte folijom i pustite da stoje u hladnjaku barem 3 sata.
Zagrijte pećnicu na 200°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.
U tavi zagrijte preostale 2 žlice maslinovog ulja i pecite kotlete 3 do 4 minute sa svake strane.
Stavite kotlete na lim za pečenje i pecite 15 do 20 minuta. Izvadite i poslužite odmah.
        Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica    
    
    Provjerite
Vezani recepti
- 
                
 - 
                Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
 - 
                Jela od mesaSvinjski but s umakom od mandarine1 h12345
 - 
                Jela od mesaSvinjski kotleti u marinadi od đumbira50 min12345
 - 
                Jela od mesaZačinjena piletina s đumbirom i češnjakom50 min12345
 - 
                Jela od mesaKraljevske mesne okruglice40 min12345
 
Popularni recepti
- 
                Napitci
 - 
                DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
 - 
                DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
 - 
                DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
 - 
                Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
 - 
                Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345