Svinjski kotleti s limunskom travom
 
    Ukusni i jednostavni za pripremu.
            
            
                
                    Vrijeme pripreme: 20 min
                
                
                
                    Težina recepta:
                    
            
            - 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 1/4 šalice naribane limunske trave
- 2 žlice maslinovog ulja
- 1.5 žličica smeđeg šećera
- 1/4 žličice papra
- 4 svinjska kotleta
Priprema
U zdjeli pomiješajte limunsku travu, ulje, šećer i papar. Ostavite da stoji sa strane. Kotlete zarežite na nekoliko mjestaa s obje strane, stavite ih u marinadu i pustite da stoje u hladnjaku najmanje 2 sata.
Zagrijte roštilj na srednje jakoj vatri i pecite meso oko 5 minuta sa svake strane. Uklonite s roštilja i pustite da stoji oko 10 minuta prije posluživanja.
        Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica    
     Provjerite
    Provjerite
Vezani recepti
- 
                
- 
                Jela od mesaSvinjski but s umakom od mandarine1 h12345
- 
                Jela od mesaSvinjski kotleti u marinadi od đumbira50 min12345
- 
                Jela od mesaKraljevske mesne okruglice40 min12345
- 
                Jela od mesaSvinjski odresci u limunskoj marinadi35 min12345
- 
                Jela od mesaPaprike punjene svinjetinom i bulgurom40 min12345
Popularni recepti
- 
                Napitci
- 
                DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
- 
                DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
- 
                DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
- 
                Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
- 
                Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
 
     
     
     
     
     
    