Bakalar s gljivama i zelenom paprikom

Bakalar s gljivama i zelenom paprikom

Bakalar s gljivama i zelenom paprikom
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 2.295
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izborom bakalara teško da ćete pogriješiti.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1,2 kg bakalara, narezanog na 4 komada
  • 4 kom zelene paprike, očišćene i narezane na manje komade
  • 250 g gljiva (po izboru), narezanih
  • 4 velike žlice maslaca
  • začinite po ukusu (sol, papar...)

Priprema

Stavite maslac u veliku tavu i neka se na laganoj vatri topi.

Kada se sve počne pjeniti dodajte bakalar, gljive i zelene paprike.

Neka se sve to lagano kuha otprilike 10-ak minuta.

Poslužite odmah.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Blagdanska kuharica

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti