Losos s parmezanom

Ukusni losos s hrskavom korom od parmezana.
Vrijeme pripreme: 35 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 4 fileta lososa
- 1 žličica parmezana
- 1 žličica soka od limuna
- 1 žličica origana
- 1/2 žličice papra
- 1/2 žličice češnjaka u prahu
- sol
- 1 žlica maslinovog ulja
Priprema
Pomiješajte parmezan, origano, papar i češnjak. Filete dobro utrljajte u smjesu, posolite i pospite sokom od limuna. Pustite da stoji 10 do 15 minuta.
Zagrijte ulje i tavi. Pecite losos 4 do 5 minuta sa svake strane. Uklonite s vatre i poslužite odmah.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od ribeLosos punjen špinatom30 min12345
-
Jela od ribeLosos u azijskoj marinadi1 h12345
-
Jela od ribeLosos s češnjakom i đumbirom1 h12345
-
Jela od ribePljeskavice od lososa45 min12345
-
Jela od ribeLosos sa đumbirom, narančom i peršinom50 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345