Losos s peršinom i limunom

Sočni začinjeni losos.
Vrijeme pripreme: 20 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 fileta lososa
- 2 žlice maslinovog ulja
- sol
- papar
- sok i korica od 1 limuna.
Priprema
Zagrijte 1 žlicu ulja u tavi. Pecite losos s obje strane oko 5 minuta.
Dok se losos peče u blenderu miksajte peršin, 1 žlicu ulja, sok i koricu od limuna.. Posolite i popaprite po želji i miksajte dok smjesa ne postane kompaktna. Uklonite losos s vatre, prelijte ga umakom i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od ribeŠpageti s tunom i umakom od rajčice30 min12345
-
Jela od ribeLosos punjen špinatom30 min12345
-
Jela od ribeBakalar na malo drugačiji način40 min12345
-
Jela od ribeLosos u azijskoj marinadi1 h12345
-
Jela od ribeLosos s češnjakom i đumbirom1 h12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345