Losos s umakom od bosiljka

Losos smanjuje rizik od nastanka srčanih bolesti.
Vrijeme pripreme: 25 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 4 fileta lososa
- sol
- papar
- 2 žlice maslinovog ulja
- Umak
- 1 šalica bosiljka
- sok od 1 limuna
- 2 nasjeckana češnja češnjaka
- 3/4 žličice soli
- 1/2 žličice papra
- 1/4 šalice maslinovog ulja
- 1/2 šalice vrhnja za kuhanje
Priprema
Losos posolite, popaprite i premažite uljem. Zagrijte tavu i pecite 4 do 5 minuta sa svake strane.
U blender stavite sve sastojke za kremu, osim ulja, i dobro izmiješajte. Polako ulijevajte ulje i nastavite miješati dok smjesa ne postane kompaktna. Premažite losos kremom i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
Vector usisavač12345
-
Jela od ribeLosos sa đumbirom, narančom i peršinom50 min12345
-
Jela od ribeLosos s brokulom i rižom45 min12345
-
Jela od ribeLosos s medom i lećom35 min12345
-
Jela od ribeLosos sa sojom i salatom od krastavaca i avokada25 min12345
-
Jela od ribeLosos s javorovim sirupom1 h12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaZapečene punjene paprike s mljevenim mesom i sirom50 min12345
-
Jela od mesaMusaka od patlidžana1:30h12345
-
Deserti
-
DesertiKolač od zobenih pahuljica45 min12345
-
DesertiČokoladna bomba5 h12345
-
Vegetarijanska prehranaDomaći njoki od krumpira30 min12345