Losos sa đumbirom, narančom i peršinom

Isprobajte ovaj iznimno ukusan recept za losos u pećnici koji će oduševiti svakog.
Izvor slike: 123RF
Vrijeme pripreme: 50 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 fileta lososa
- 1 žličica naribanog đumbira
- 1/2 žličice nasjeckanog peršina
- naribana korica i sok od 1 naranče
Priprema
1. Pomiješajte sok od naranče, đumbir i peršin. Prelijte preko lososa i pustite da stoji oko 20 minuta.
2. Zagrijte pećnicu na 200°C.
3. Losos stavite u lim koji ste obložili papirom za pečenje i pecite 20 minuta. Poslužite toplo.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od ribeLosos s brokulom i rižom45 min12345
-
Jela od ribeLosos s medom i lećom35 min12345
-
Jela od ribeLosos sa sojom i salatom od krastavaca i avokada25 min12345
-
Jela od ribeLosos s javorovim sirupom1 h12345
-
Jela od ribeLosos sa balzamičnim octom30 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345