Losos u slatko-kiselom umaku

Losos u slatko-kiselom umaku

Losos u slatko-kiselom umaku
  • Objavljeno: Srijeda, 16.05.2018.
  • Broj pregleda: 207
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Slani losos u umaku od senfa i javorovog sirupa pravo je bogatstvo okusa za sve koje su ljubitelji morskih specijaliteta.
Vrijeme pripreme: 20 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 230°C. U posudi izmiješajte senf, javorov sirup, papriku, sol i papar.
  2. U posudu za pečenje stavite papir za pečenje ili namažite uljem, zatim stavite filete lososa. Smjesu ravnomjerno razmažite po lososu koristeći kist, a ako vam ostane smjese, možete ju koristiti kasnije kao umak.
  3. Pecite losos 10-12 minuta dok ne porumeni. Izvadite i poslužite toplo, uz prilog po želji, a ostatak umaka servirajte uz tanjur.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti