Medena tilapija
Ukusna riba u marinadi od meda.
Vrijeme pripreme: 1:30h
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 4 fileta tilapije
- 2 žlice maslinovog ulja
- 2 žlice meda
- 2 žlice soka od limete
- 1 žličica limunove korice
- 2 češnja češnjaka
- 1/2 žličice soli
- 1/2 žličice papra
- 1/3 šalice brašna
- 2 žlice maslinovog ulja
Priprema
Filete začinite solju i paprom. Pomiješajte maslinovo ulje, med, sok od limete i koricu, i nasjeckani češnjak. Prelijte filete i pustite da se marinira za sat vremena. U brašno dodajte malo soli, papra i limunovu koricu i stavite sa strane.
Zagrijte maslinovo ulje. Uvaljajte svaki komad tilapije u brašno i pecite na vrućem ulju 3 do 4 minuta sa svake strane. Pečenu ribu stavite na papirnate ručnike da upiju višak ulja. Poslužite ribu uz prilog po želji.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela od ribeLosos punjen špinatom30 min12345
-
Jela od ribeBakalar na malo drugačiji način40 min12345
-
Jela od ribeLosos u azijskoj marinadi1 h12345
-
Jela od ribeLosos s češnjakom i đumbirom1 h12345
-
Jela od ribePečeni brancin s povrćem40 min12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti