Oslić s medom i đumbirom

Ukusan, sočan i mirisan.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 4 fileta oslića
- 2 žlice meda
- 1/2 žličice đumbira
- 2 žlice maslinovog ulja
- sol
- papar
Priprema
Zagrijte pećnicu na 180°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.
Pomiješajte sve sastojke za marinadu i njima premažite losos. Stavite loso na lim i pecite oko 30 minuta.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od ribeOslić zapečen s parmezanom30 min12345
-
Jela od ribeHrskavi oslić u kokosovom mlijeku30 min12345
-
Jela od ribeOslić zapečen s parmezanom20 min12345
-
Jela od ribeŠpageti s tunom i umakom od rajčice30 min12345
-
Jela od ribeLosos punjen špinatom30 min12345
Popularni recepti
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345