Pečeni brancin punjen začinskim biljem

Savršeno pečena riba.
Vrijeme pripreme: 45 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 1 očišćeni brancin
- 1 žlica vlasca
- 1 žlica peršina
- 1 žlica timijana
- 1 nasjeckani limun
- 1 nasjeckani češnjak
- sol
- papar
- 2 žlice maslinovog ulja
Priprema
Zagrijte pećnicu na 200°C. Ribu stavite na komad aluminijske folije i premažite ju maslinovim uljem. Pomiješajte sve sastojke i njima napunite ribu. Začinite ju solju i paprom izvana i zamotajte folijom. Pecite oko 20 minuta.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od ribePečeni brancin s povrćem40 min12345
-
Jela od ribeBrzi ručak s tunom, tjesteninom i jajima10 min12345
-
Jela od ribeBakalar na bijelo2 h12345
-
Jela od ribeLosos sa đumbirom, narančom i peršinom50 min12345
-
Jela od ribePašteta od tune10 min12345
Popularni recepti
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345