Pečeni losos sa začinskim biljem
 
    Fino začinjeni i sočni fileti lososa.
            
            
                
                    Vrijeme pripreme: 30 min
                
                
                
                    Težina recepta:
                    
            
            - 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 4 fileta lososa
- 1 žlica vinskog octa
- 1 žlica nasjeckanog peršina
- 1 žlica timijana
- 1/2 žličice papra
- 2 češnja češnjaka
- 1 žlica maslinovog ulja
- sol
Priprema
Filete posolite po želji. U blenderu miksajte ocat, peršin, timijan, češnjak, maslinovog ulje i papar dok smjesa ne postane kompaktna.
Zagrijte pećnicu na 180°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje. Premažite ga smjesom od češnjaka i pecite 12 do 20 minuta, ovisno o debljini fileta. Izvadite, pustite da stoji 3 do 4 minute i poslužite.
        Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica    
     Provjerite
    Provjerite
Vezani recepti
- 
                
- 
                Jela od ribeLosos punjen špinatom30 min12345
- 
                Jela od ribeLosos u azijskoj marinadi1 h12345
- 
                Jela od ribeLosos s češnjakom i đumbirom1 h12345
- 
                Jela od ribePljeskavice od lososa45 min12345
- 
                Jela od ribeLosos sa đumbirom, narančom i peršinom50 min12345
Popularni recepti
- 
                Napitci
- 
                DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
- 
                DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
- 
                DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
- 
                Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
- 
                Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
 
     
     
     
     
     
    