Riba u vinu

Ukusan ručak za sve ljubitelje ribe.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 4 riblja fileta
- 1/2 šalice bijelog vina
- 8 mini rajčica izrezanih na okrugle kriške
- 2 žlice kapara
- 12 zelenih maslina izrezanih na okrugle kriške
- 1 žličica sjeckanog peršina
- 1/4 šalice ekstra djevičanskog maslinovog ulja
- sol
- papar
Priprema
Ribu začinite solju i paprom.
Ulje zagrijte na tavi. Stavite ribu i pecite oko 6 do 8 minuta na srednje jakoj vatri.
Okrenite ribu na drugu stranu i smanjite vatru. Dodajte rajčice, masline i kapare. Pecite još 3 minute.
Ulijte vino i kuhajte dok alkohol ne ispari. Dodajte sol i papar po želji. Pospite peršinom prije posluživanja.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od ribePečeni brancin s povrćem40 min12345
-
Jela od ribeLosos s brokulom i rižom45 min12345
-
Jela od ribeLosos s ribanom ciklom12345
-
Jela od ribeSalata od tune, slanutka i brokule10 min12345
-
Jela od ribeZapečene paprike punjene tunom45 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345