Riblja juha

Riblja juha

Riblja juha
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Riblja juha s kuhanim povrćem
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

Sastojci:

  • 120 g ribe (grdobina)
  • 300 g povrća
  • 80 g brašna
  • ulje

Priprema:

  1. Od repa ribe odsjeći odrezak koji je potrebno uvaljati u brašno i lagano pržiti na maslinovom ulju.
  2. Ribu izvaditi te na masnoću staviti brašno i koromač. Kada zažuti, dodati vino da prokuha i temeljac od ribe.
  3. Kada lagano prokuha vratiti ribu u umak te još kratko prokuhati.
  4. Kuhano povrće (mrkvu, blitvu, cvjetaču, brokulu) poslužiti uz ribu u umaku.
Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti