Riblja juha
Riblja juha s kuhanim povrćem
Vrijeme pripreme: 45 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
Sastojci:
- 120 g ribe (grdobina)
- 300 g povrća
- 80 g brašna
- ulje
Priprema:
- Od repa ribe odsjeći odrezak koji je potrebno uvaljati u brašno i lagano pržiti na maslinovom ulju.
- Ribu izvaditi te na masnoću staviti brašno i koromač. Kada zažuti, dodati vino da prokuha i temeljac od ribe.
- Kada lagano prokuha vratiti ribu u umak te još kratko prokuhati.
- Kuhano povrće (mrkvu, blitvu, cvjetaču, brokulu) poslužiti uz ribu u umaku.
Izvor:
dijabetes-osijek.com
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela od ribeZdravi tuna burger15 min12345
-
Jela od ribePašta-fažol na brujet od skuša1:30h12345
-
Jela od ribePašteta od tune bez jaja15 min12345
-
Jela od ribeLignje s rajčicom u bijelom vinu2:30h12345
-
Jela od ribeBijela riba u pećnici na mediteranski način25 min12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti