Pašteta od tune bez jaja

Pašteta od tune bez jaja

Pašteta od tune bez jaja
  • Objavljeno: Utorak, 25.06.2019.
  • Broj pregleda: 6.123
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Isprobajte paštetu od tune bez jaja i uživajte u ovom ukusnom ribljem specijalitetu!
Izvor slike: 123RF
Vrijeme pripreme: 15 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2 konzerve tune
  • 1 žličica senfa
  • 3 trokutića mazivog sira
  • 1/2 glavice luka
  • 4 kisela krastavca
  • 6 crnih maslina (po želji)
     

Priprema

  1. Ocijedite konzerve tune.
  2. Stavite tunu i sir u blender ili napravite pastu uz pomoć štapnog miksera.
  3. Dodajte nasjeckani luk, senf, nasjeckane kisele krastavce i masline.
  4. Miksajte dok se smjesa ne ujednači.
  5. Po želji začinite solju i paprom.
  6. Poslužite s toplim tostom ili integralnim kruhom.
Preuzmite CentarZdravlja vodič

Blagdanska kuharica

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti