Zeleni rezanci sa škampima

Zeleni rezanci sa škampima

Zeleni rezanci sa škampima
  • Objavljeno: Petak, 15.06.2018.
  • Broj pregleda: 454
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Napravite ukusne rezance sa škampima, maslinovim uljem i češnjakom za manje od 30 minuta!
Vrijeme pripreme: 27 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

  1. Skuhajte tjesteninu prema uputama s pakiranja.
  2. Procijedite ih i sačuvajte 3 žlice vode u kojoj se kuhala tjestenina.
  3. Zagrijte maslinovo ulje u tavi na srednje jakoj vatri.
  4. Dodajte protisnuti češnjak.
  5. Pirjajte 30 sekundi.
  6. Dodajte škampe.
  7. Miješajte oko 2 minute.
  8. Dodajte procijeđene rezance.
  9. Dobro promiješajte.
  10. Dodajte limunov sok, naribani sir ribanac i bosiljak.
  11. Posolite i popaprite (sir ribanac je dosta slan, pa nemojte pretjerati sa solju).

Poslužite toplo!

Jeste li znali?

Češnjak i maslinovo ulje čuvaju zdravlje kardiovaskularnog sustava i jačaju imunitet!

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti