Niskomasna tjestenina carbonara
    Napravite brzu i jednostavnu zdravu večeru
            
            
                
                    Vrijeme pripreme: 20 min
                
                
                
                    Težina recepta:
                    
            
            - 1
 - 2
 - 3
 - 4
 - 5
 
Sastojci
- 400g špageta
 - maslinovo ulje
 - 150g slanine
 - 1 veliki crveni luk, sitno sjeckani
 - 3 jaja
 - 50g parmezana, sitno sjeckanog
 - 2 žlice peršina, nasjeckanog
 
Priprema
- Kuhajte tjesteninu u velikom loncu dok ne omekša.
 - U međuvremenu, zagrijte ulje i dodajte slaninu i luk. Pržite 3 do 4 minute, ili dok ne postane zlatno.
 - Ocijedite tjesteninu i umutite jaja u posudu sa vilicom. Dodajte ih u vruću tjesteninu. Promiješajte brzo.
 - Dodajte slaninu, parmezan, peršin, sol i papar na tjesteninu. Miješajte na vatri 1 do 2 minute i poslužite odmah.
 
        Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica    
    
    Provjerite
Vezani recepti
- 
                
 - 
                Jela od tjestenineŠpageti sa čilijem i gljivama30 min12345
 - 
                Jela od tjestenineŠpageti s krem umakom od šampinjona i pancete20 min12345
 - 
                Jela od tjestenine
 - 
                Jela od tjestenineTjestenina s inćunima i kaparima20 min12345
 - 
                Jela od tjestenineŠpageti sa sardinama20 min12345
 
Popularni recepti
- 
                Napitci
 - 
                DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
 - 
                DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
 - 
                DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
 - 
                Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
 - 
                Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345