Niskomasna tjestenina carbonara

Napravite brzu i jednostavnu zdravu večeru
Vrijeme pripreme: 20 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 400g špageta
- maslinovo ulje
- 150g slanine
- 1 veliki crveni luk, sitno sjeckani
- 3 jaja
- 50g parmezana, sitno sjeckanog
- 2 žlice peršina, nasjeckanog
Priprema
- Kuhajte tjesteninu u velikom loncu dok ne omekša.
- U međuvremenu, zagrijte ulje i dodajte slaninu i luk. Pržite 3 do 4 minute, ili dok ne postane zlatno.
- Ocijedite tjesteninu i umutite jaja u posudu sa vilicom. Dodajte ih u vruću tjesteninu. Promiješajte brzo.
- Dodajte slaninu, parmezan, peršin, sol i papar na tjesteninu. Miješajte na vatri 1 do 2 minute i poslužite odmah.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od tjestenineŠpageti sa čilijem i gljivama30 min12345
-
Jela od tjestenineŠpageti s krem umakom od šampinjona i pancete20 min12345
-
Jela od tjestenine
-
Jela od tjestenineTjestenina s inćunima i kaparima20 min12345
-
Jela od tjestenineŠpageti sa sardinama20 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345