Tjestenina s povrćem i parmezanom

Lagan i ukusan obrok.
Vrijeme pripreme: 35 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Energetska vrijednost: 450 kcal / 1.882,80 kJ
Sastojci
- 2 crvene paprike izrezane na komade
- 2 narezana crvena luka
- 2 čili papričice izrezane na kockice
- 3 nasjeckana češnja češnjaka
- 1 žličica šećera
- 2 žlice maslinovog ulja
- 1 kg mini rajčica izrezanih na četvrtine
- 350g tjestenine
- 2 žlice parmezana
Priprema
Zagrijte pećnicu na 200°C.
Paprike, luk i češnjak pospite šećerom, prelijte uljem i začinite solju i paprom. Pecite 15 minuta, dodajte rajčice i pecite još 15 minuta.
Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju i ocijedite.
Izvadite povrće iz pećnice i umiješajte tjesteninu. Pospite parmezanom i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od tjestenineTjestenina s rajčicama i tunom35 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s cherry rajčicama25 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s inćunima i kaparima20 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina sa dimljenom paprikom i morskim plodovima20 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina sa špinatom i feta sirom40 min12345
Popularni recepti
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345