Tjestenina s puretinom i feta sirom

Puretina je jako dobar izvor proteina.
Vrijeme pripreme: 35 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 300g tjestenine
- sol
- papar
- 1/2 šalice feta sira
- 1 šalica nasjeckane puretine
- 250ml vrhnja za kuhanje
- 1 nasjeckana glavica luka
- 2 žlice maslinovog ulja
Priprema
Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju. Ocijedite i ostavite sa strane.
Zagrijte ulje u tavi i dinstajte luk. Puretinu pecite dok ne poprimi zlatno smeđu boju, izvadite iz tave i stavite sa strane.
U istu tavu dodajte luk i dinstajte dok ne omekša. Dodajte puretinu i vrhnje za kuhanje. Dobro promiješajte i dodajte feta sir, posolite i popaprite po želji.
Tjestetninu prelijte umakom i poslužite odmah.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od tjestenineRezanci s puretinom i mahunama u hoisin umaku25 min12345
-
Jela od tjestenineZapečena tjestenina s piletinom40 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s piletinom i gljivama20 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina sa šunkom i pelatima5 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s pancetom i graškom35 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345