Tjestenina sa đumbirom u soja umaku

Tjestenina sa đumbirom u soja umaku

Tjestenina sa đumbirom u soja umaku
  • Objavljeno: Četvrtak, 23.06.2016.
  • Broj pregleda: 428
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Neobična kombinacija okusa koja će vas osvojiti.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 300g tjestenine
  • 3 šalice
  • 3 šalice nasjeckanog kineskog kupusa
  • 1 nasjeckana glavica luka
  • 2 nasjeckana češnja češnjaka
  • 2 žlice naribanog đumbira
  • 2 žlica soja umaka
  • 2 žlice meda
  • 1 žlica sezamovog ulja
  • 1 žličica čilija

Priprema

U zdjeli pomiješajte češnjak, đumbir, soja umak, med, sezamovo ulje i čili. Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju, ocijedite i ostavite sa strena.

U tavu stavite umak i kuhajte ga 1 do 2 minute. Dodajte kineski kupus i dobro promiješajte. Smanjite vatru i nastavite kuhati 2 do 3 minute. Dodajte tjesteninu, dobro promiješajte i poslužite.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti