Marinirane gljive na želeu od rukole s kapeštantom
 
    Ručak prilagođen dijabetičarima
            
            
                
                    Vrijeme pripreme: 45 min
                
                
                
                    Težina recepta:
                    
            
            - 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 100 g marinirane miješane gljive (lisičarka, trubače, bukovače)
- 100 g rokula
- 100 g povrća za temeljac
- 20 g želatina bijela
- 60 g meso kapesante (sirovo)
- maslinovo ulje
Priprema:
U kuhanu i pirjanu rukulu umijesiti otopinu želatine u temeljcu od povrća. Serviramo na ohlađenom tanjuru. Poslužimo marinirane gljive, dodamo meso kapešante poprženo na maslinovom ulju i ohlađeno.
                    Izvor: 
                    	dijabetes-osijek.com
                    
        
        
    
        Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica    
     Provjerite
    Provjerite
Vezani recepti
- 
                
- 
                Jela za dijabetičareSalata od graha i ječma10 min12345
- 
                Jela za dijabetičareMajoneza za dijabetičare45 min12345
- 
                Jela za dijabetičareMarinirani losos na tavi30 min12345
- 
                Jela za dijabetičareKrem juha od batata40 min12345
- 
                Jela za dijabetičareRižoto od tikvica45 min12345
Popularni recepti
- 
                Napitci
- 
                DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
- 
                DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
- 
                DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
- 
                Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
- 
                Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
 
     
     
     
     
     
    