Marinirane gljive na želeu od rukole s kapeštantom

Ručak prilagođen dijabetičarima
Vrijeme pripreme: 45 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 100 g marinirane miješane gljive (lisičarka, trubače, bukovače)
- 100 g rokula
- 100 g povrća za temeljac
- 20 g želatina bijela
- 60 g meso kapesante (sirovo)
- maslinovo ulje
Priprema:
U kuhanu i pirjanu rukulu umijesiti otopinu želatine u temeljcu od povrća. Serviramo na ohlađenom tanjuru. Poslužimo marinirane gljive, dodamo meso kapešante poprženo na maslinovom ulju i ohlađeno.
Izvor:
dijabetes-osijek.com
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela za dijabetičareSalata od graha i ječma10 min12345
-
Jela za dijabetičareMajoneza za dijabetičare45 min12345
-
Jela za dijabetičareMarinirani losos na tavi30 min12345
-
Jela za dijabetičareKrem juha od batata40 min12345
-
Jela za dijabetičareRižoto od tikvica45 min12345
Popularni recepti
-
DesertiBrownie s tikvicama45 min12345
-
Jela od mesaTortilje sa šunkom i sirom10 min12345
-
Jela od mesaSvinjski medaljoni u umaku od senfa30 min12345
-
Jela od tjestenineTjestenina s kobasicama i vrhnjem30 min12345
-
DesertiTart s malinama i kremom od pistacija1 h12345
-
Jela bez glutena