Hladna juha od avokada

Ohladite si popodne uz ovu sjajnu juhu.
Vrijeme pripreme: 20 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
Sastojci
- 2 zrela avokada
- 600 ml pilećeg temeljca
- 2 velike žlice limunovog soka
- 2 velike žlice svježe narezanog vlasca
- pola čajne žličice čilija
- sol
- 2 velike žlice kiselog vrhnja, za poslužiti
Priprema
Avokado ogulite i izvadite košticu. Smiksajte meso avokada u kašicu. Dodajte preostale sastojke, osim kiselog vrhnja, a zatim sve zajedno smiksajte. Ostavite da se ohladi kroz nekoliko sati prije posluživanja.
Prije nego što poslužite, dodajte kiselo vrhnje i dobro promiješajte.
Juha se poslužuje hladna.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
JuheJuha od piletine, kukuruza i avokada35 min12345
-
JuheJuha od avokada i tikvica40 min12345
-
JuheJuha od avokada i graška20 min12345
-
JuheKrem juha od mrkve, kurkume i avokada29 min12345
-
JuheOsvježavajuća juha od graška i avokada35 min12345
Popularni recepti
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345