Juha od celera i kruške

Zagrijte se ovom neobičnom juhom.
Vrijeme pripreme: 50 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 1 žlica maslinovog ulja
- 4 nasjeckane glavice luka
- 2 sitno nasjeckana češnja češnjaka
- 1 nasjeckan korijen đumbira, veličine palca
- 800g nasjeckanog celera
- 4 nasjeckane zrele kruške
- 1l povrtnog temeljca
- 1 žlica peršina
- sol
- papar
Priprema
Zagrijte ulje u loncu. Dodajte luk, češnjak i đumbir. Poklopite i kuhajte na srednje jakoj vatri oko 5 minuta. Dodajte celer, kruške i temeljac. Pustite da proključa, smanjite vatru i kuhajte 20 do 30 minuta.
Pomoću štapnog miksera sve sastojke dobro izmiksajte dok smjesa ne postane kompaktna. Vratite u lonac, malo ugrijte, dodajte peršin, sol i papar po želji i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
JuheJuha od celera i mrkve25 min12345
-
JuheKremasta juha od tikvica i mrkve35 min12345
-
Juhe
-
JuheJuha od kelja i jabuka s orasima35 min12345
-
JuheKremasta juha od vrganja1 h12345
Popularni recepti
-
DesertiBrzi kolač s malinama35 min12345
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345