Juha od graška i badema

Kremasta ukusna juha.
Vrijeme pripreme: 25 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 1/3 tostiranih badema
- 2 žlice maslaca
- 3/4 šalice nasjeckanog luka
- 1/2 žličice soli
- 2.5 šalice povrtnog temeljca
- 2 šalice svježeg graška
- 1/4 žličice papra
- 1/2 šalice kuhane quinoe
Priprema
U velikoj tavu rastopite maslac. Dodajte luk i sol i pržite 5 do 6 minuta. Dodajte povrtni temeljac i pustite da proključa. Dodajte grašak i kuhajte dok ne omekani, 3 do 4 minute.
U blenderu ili pomoću štapnog miksera miksajte smjesu dok ne postane kompaktna. Vratite u tavu, dodajte quinou i papar i kuhajte dok ne postignete željenu temperaturu.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
JuheJuha od celera i mrkve25 min12345
-
JuheKremasta juha od tikvica i mrkve35 min12345
-
Juhe
-
JuheJuha od kelja i jabuka s orasima35 min12345
-
JuheKremasta juha od vrganja1 h12345
Popularni recepti
-
DesertiPohani kruh s namazom od lješnjaka i bananama20 min12345
-
DesertiSočni kolač od limuna i borovnica1 h12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Kruh i pecivaMekana peciva s češnjakom i maslinovim uljem40 min12345
-
Tradicionalna jelaTopla njemačka krumpir salata40 min12345
-
DesertiTiramisu s limunom45 min12345